TheraMon

Theramon
Theramon

Orthosmart introduceert TheraMon®

De toepassing van uitneembare apparatuur in de orthodontie is al jaren doelmatig en doel- treffend. Een voorwaarde is echter wel dat deze apparatuur efficiënt gedragen wordt en daar zit nu precies het probleem. De medewerking van de patiënt is tot dusver altijd een grijs gebied gebleven, maar dankzij TheraMon® is dit nu verleden tijd. TheraMon® staat voor een slim en eenvoudig stukje innovatieve technologie dat de behandelaar in staat stelt exact te bepalen én vast te leggen of de patiënt doet wat van hem of haar verlangd wordt.

TheraMon® dankt haar naam aan de Engelse begrippen 'Therapy' en 'Monitor' en staat voor het observeren en registreren van bepaalde prestaties om deze vervolgens te kunnen analyseren. Een procesregeling die informatie verschaft aan een operateur om de loop van een behande- ling beter inzichtelijk te maken en te kunnen bewaken. Kortom, een unieke toepassing die in staat is om exact te registreren hoe lang een uitneem- baar apparaat gedragen is. Het stelt de behandelaar of controleur in staat om de medewerking van zijn patiënt feitelijk weer te geven en vast te leggen. Het behoeft vrijwel geen uitleg hoe- veel voordelen dit met zich meebrengt voor zowel de behandelaar als de patiënt.

Voordelen TheraMon®

Indicaties voor TheraMon®

TheraMon® is geschikt voor elke vorm van uitneembare orthodontische apparatuur. Door de lange levensduur van de chip en tevens de mogelijkheid deze op te laden is TheraMon® zowel geschikt voor uitneembare functionele-apparatuur als uitneembare retentie-apparatuur. Maar TheraMon® biedt ook uitkomst bij 'splint'therapie in het geval van CMD -problematiek en als ondersteuning bij MRA beugels/anti-snurkbeugels.

Dankzij TheraMon® is een goede communicatie mogelijk tussen behandelaar, patiënt, ouders/verzorgers en mogelijk ook met verzekeringspartijen. Ondanks de hoge ontwikkel- kosten is gekozen voor een budgettaire aanschafprijs om TheraMon® voor iedereen toegankelijk te maken.

Voor eventuele vragen over dit product kunt u ons bellen op Tel: 0343-415441 en vragen naar Roelant Seijger.
Of u stuurt een e-mail naar info@ortholab.nl en wij zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.