Antisnurk Apparatuur

Ortholab bezorgt u en uw partner weer rustige nachten met onze anti-snurk apparatuur.

A.S.S.A TAP Applicance IST Scharnier Dream-T Pro Slider

Al meer dan 40 jaar produceren wij bij Ortholab op maat gemaakte uitneembare beugels voor de orthodontie. Vanaf 1987 vervaardigen wij deze beugels als eerste laboratorium in Nederland voor patiënten die hinderlijk snurken of lijden aan het obstructieve slaapapneusyndroom (OSAS). Onze beugels - tegenwoordig worden ze mandibulaire repositie-apparaten of MRA's genoemd - staan bekend om hun duurzaamheid, comfort en effectiviteit.

Wij leveren MRA's tegen normale prijzen. De tandtechnici van Ortholab hebben in samenwerking met tandartsen en tandarts-specialisten in de loop der jaren een uitgebreide collectie MRA's ontwikkeld, variërend van eendelige tot verstelbare tweedelige designs met een zachte kunststofvoering. Wij bieden de meest veeleisende patiënt een ruime keuze aan betaalbare MRA's van topkwaliteit. Ortholab, marktleider in uitneembare beugels. Ervaar zelf hoe goed onze MRA's zijn.

Ortholab geeft een garantie van 5 jaar op MRA's, klik hier voor voorwaarden.

Wilt u meer informatie over onze anti-snurk apparatuur? Stel dan uw vraag middels onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen.

Kruis hieronder aan of u wenst dat wij telefonisch contact opnemen of dat wij u informatie in de vorm van een brochure sturen.

Vragen en opmerkingen