Kims Clear Aligner

Draagvriendelijk en modern – Voor het corrigeren van malocclusie.

Het corrigeren van malocclusie met de esthetisch verantwoorde Kims CLEAR-ALIGNER-beugel heeft zich ontwikkeld tot een belangrijk onderdeel van orthodontische behandelingen. Vooral in de behandeling van volwassenen heeft dit therapieconcept zich in vele klinische gevallen ruimschoots bewezen. De behandeling waarborgt optimale behandelresultaten, gecombineerd met volmaakt comfort voor de patiënt.

Met de Kims CLEAR-ALIGNER-beugel kunt u praten en lachen als altijd!

De behandeling belet u het praten en lachen niet – omdat de Kims CLEAR-ALIGNER-beugel van helder transparant materiaal is vervaardigd, zodat u een ontspannen gevoel behoudt en uw zelfvertrouwen onaangetast blijft.

U bent zich niet bewust van de aanwezigheid van de Kims CLEAR-ALIGNER; u behoudt een normaal gevoel in de mond. De Kims CLEAR-ALIGNER-beugel waarborgt een ongedwongen, bijna prettig gevoel in de mond. Dankzij het ontbreken van schroeven en draden draagt de beugel zacht en comfortabel. Tijdens maaltijden en bij het tandenpoetsen – en u kunt dat doen wanneer u maar wilt – kunt u de beugel zonder enige last en moeite uitnemen.

Voor eventuele vragen over dit product kunt u ons bellen op Tel: 0343-415441 en vragen naar Roelant Seijger.
Of u stuurt een e-mail naar info@ortholab.nl en wij zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.