Digitale orderbon

Digitale orderbon
Digitale apparatuur in tekenen

Efficiënter werken met de digitale orderbon

Binnen Ortholab werken we al enige tijd met een digitale orderbon. Het werken met een digitale orderbon heeft natuurlijk vele voordelen, zeker wanneer deze ook nog wordt gekoppeld aan uw patiënt informatie systeem. Met een druk op de knop kunt u vanuit uw vertrouwde omgeving een orderbon aanmaken. Gegegens zoals; patiëntnaam, patiëntnummer, geboortedatum worden automatisch op de bon geprint. Op deze manier kunnen er bijvoorbeeld geen schrijffouten meer gemaakt worden en het werkt natuurlijk een stuk sneller. Ook kunt u gemakkelijk al uw bestellingen in deze software terug vinden.

Vertrouwd

Wij van Ortholab hebben geprobeerd zo veel mogelijk de oude vertrouwde papieren orderbon na te bootsen zodat u de specificaties van de door u gewenste apparatuur gewoon op de oude vertrouwde manier kunt aangeven.

Digitaal intekenen

Naast bovenstaande voordelen is het ook mogelijk om uw gewenste apparatuur digitaal op de bon te tekenen. Wij hebben speciale software laten ontwikkelen die dit mogelijk maakt, ook kunt u hierin veel gebruikte apparatuur opslaan onder uw account voor eenvoudig hergebruik.

Wilt u een demonstratie of heeft u vragen over de digitale orderbon dan kunt u ons bellen op
Tel: 0343-415441 en vragen naar Roelant Seijger. Of u stuurt een e-mail naar info@ortholab.nl en wij zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.